Universiteit Leiden

nl en

International Experience Week

Na Covid zijn de grenzen eindelijk weer geopend. Laat ons nu jouw horizon verbreden met onze visie over internationaal onderwijs! Het Study Abroad Festival van voorgaande jaren was geweldig, maar we hebben besloten om groter te gaan en introduceren hierbij The International Experience Week.

The International Experience Week 2023: 9 t/m 13 oktober

Ben jij een Nederlandse student die ervan droomt om in het buitenland te studeren terwijl je jezelf onderdompelt in verschillende culturen? Of ben je misschien een internationale student aan de Universiteit Leiden die nieuwe avonturen zoekt? Ben je medewerker en wil je graag onderzoeken wat internationalisering aan de Universiteit Leiden kan bieden voor je carrière of persoonlijke groei?

Waar en wanneer?  

The International Experience Week is van 9 tot en met 13 oktober, voornamelijk tussen 16.00 en 21.00, en biedt een breed scala van sessies - op locatie in het KOG of in je eigen faculteitsgebouw en online - en netwerkmogelijkheden voor zowel studenten als voor medewerkers. Het volledige programma is nu beschikbaar!

Voor studenten en medewerkers 

Alhoewel sommige sessies specifiek voor studenten zullen zijn, zijn medewerkers ook welkom om aan te sluiten. Dus als je altijd al meer wilde weten over wat de universiteit studenten te bieden heeft, dan is dit je kans. Er worden daarnaast ook sessies uitsluitend voor medewerkers georganiseerd.

Onderwerpen die je interesseren 

Klik op de onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent, kies je activiteiten en meld je aan via het aanmeldingsformulier. Je kunt aan zoveel sessies deelnemen als je wilt. De meeste sessies worden in het Engels gehouden, tenzij anders vermeld.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.