Universiteit Leiden

nl en

Aanbod

Schrijfcoaching

In een gesprek van 45 minuten bespreek je één-op-één met een schrijftutor hoe je je schrijfvaardigheid kunt verbeteren, meestal (maar niet per se) aan de hand van een tekst waar je nu mee bezig bent. 

(Online) workshops

Het Writing Lab organiseert dit semester interactieve, praktijkgerichte (en gratis!) workshops om je te helpen je academische schrijfvaardigheid te verbeteren. Ben je nieuw op de universiteit en weet je niet goed wat er precies van je verwacht wordt als het aankomt op schrijfopdrachten? Wil je je academische schrijfstijl aanscherpen of je tekst duidelijker kunnen structuren? Of ben je misschien met je scriptie bezig en zoek je naar tactieken om jezelf gedisciplineerd aan het schrijven te houden? Dan zijn onze workshops wat voor jou!

Facultair scriptieseminar

Ben jij een bachelorstudent die in het eerste semester van 2021-2022 een scriptie gaat schrijven maar geen scriptieseminar kan volgen binnen de eigen opleiding? Doe dan mee met het Facultair Scriptieseminar, verzorgd door het Writing Lab! Het seminar bestaat uit 3 interactieve workshops van 2 uur en 1 individueel coachinggesprek. Om het seminar te halen, ben je verplicht de drie workshops en 1 coachinggpesprek te volgen. Je bent echter van harte welkom om meer coachinggesprekken te plannen, met een maximum van 5. Deze zijn altijd gratis voor studenten FGW! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.