Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Meld je voor 15 april aan voor het Minerva Scholarship Fund!

28 maart 2024

Sinds 2009 verschaft de stichting Minerva Scholarship Fund Leiden (MSF) beurzen voor studie- en onderzoeksprojecten aan Leidse studenten van alle wetenschappelijke disciplines. Het MSF streeft ernaar bijzondere projecten van studenten te ondersteunen in het buitenland.

Voor wie?

Het fonds is bedoeld voor alle studenten aan de Universiteit Leiden die zich willen wagen aan een bijzonder onderzoeksproject in het buitenland. Het lidmaatschap van LSV Minerva is niet verplicht om een beurs aan te vragen of te ontvangen.

Informatie en aanmelden

De eerstvolgende deadline voor het MSF is op 15 april. Via onderstaande knop kom je op de website van het fonds, waar je het formulier kunt downloaden met de contactgegevens!

Website MSF
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.