Universiteit Leiden

nl en

Meer studentenorganisaties

In Studentencentrum Plexus zijn verschillende onafhankelijke studentenorganisaties zonder winstoogmerk actief. Sluit je aan en ontwikkel zo je vaardigheden terwijl je nieuwe vrienden ontmoet en bijdraagt aan een maatschappelijk doel.

AIESEC
Wereldwijd platform voor studenten met interesse in wereldvraagstukken, leiderschap en management.

DEAL (Development through Entrepreneurial Action Leiden)
Deze studentenorganisatie stimuleert middels microfinanciering-projecten armoedeverlichting en ondernemerschap in ontwikkelingslanden.

De Ekklesia Leiden
De Ekklesia Leiden biedt ruimte voor bezinning en ontmoeting rond de zondagse oecumenische vieringen in de Hooglandse kerk. Daarnaast organiseert de Ekklesia maatschappelijke projecten, meditaties, gezamenlijke maaltijden en meer.

Integrand
Dit studentennetwerk verbindt op persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar.

De Kleine Consultant
Bij De Kleine Consultant kun je je als student ontwikkelen tot consultant middels praktijkopdrachten, trainingen en coaching van strategy consultancy kantoren.

Leiden Model United Nations Foundation (LeidenMun)
LeidenMun leidt getalenteerde en gemotiveerde studenten op om deel te nemen aan de meest prestigieuze Model United Nations-conferenties ter wereld.

Studentendesk Rode Kruis
Bij de Studentendesk zet je je in om jongeren te informeren en enthousiasmeren over de hulpverlening van het Rode Kruis.

Stukafest
Tijdens dit door studenten georganiseerde festival worden studentenkamers omgetoverd tot podia voor muziek, theater, cabaret, spoken word en meer.

UNICEF Studententeam
De studententeams van UNICEF organiseren acties om geld in te zamelen voor UNICEF-projecten.

Studentenpartijen
Wil jij opkomen voor studentenbelangen binnen de Universiteit Leiden? Sluit je aan bij een studentenpartij!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.