Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature: Voorlichters Bestuurskunde gezocht!

13 september 2023

Voor het voorlichtingsteam van Bestuurskunde zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten!

Omschrijving

Als studentvoorlichter maak je deel uit van het voorlichtingsteam van Bestuurskunde. Je geeft voorlichting over de studie en het studentenleven op meeloopdagen, schoolbezoeken, Open Dagen en Proefstudeerdagen. Je vertegenwoordigt de studie en maakt studenten enthousiast voor de Universiteit Leiden en de studie Bestuurskunde.

Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

· Affiniteit met het geven van presentaties en voor een groep staan
· Verantwoordelijkheidsgevoel
· Actieve en flexibele instelling
· Betrouwbaar
· Representatief
· Enthousiast
· Vlotte uitstraling
· Goede sociale en communicatieve vaardigheden
· Benaderbaar voor scholieren

Wat vragen we?

Als voorlichter neem je deel aan de volgende voorlichtingsactiviteiten:
· Open dagen: 2 keer per jaar (4 november en in maart 2024). Je vertegenwoordigt de Bachelor Bestuurskunde op een informatiemarkt in Leiden of Den Haag en stapt actief op studiekiezers af.
· Proefstuderen: 2 keer per jaar (25 november en maart/april 2024). Je vertegenwoordigt de Bachelor Bestuurskunde op de informatiemarkt, beantwoord vragen van studiekiezers en ouders en helpt mee met hand – en spandiensten rondom het event.
· Meeloopdagen: elke voorlichter verzorgt gedurende een blok de presentatie voor meelopers. Eerstejaars nemen de studiekiezers ook mee naar het hoorcollege.
· Aanwezigheid op een training (begin oktober), voorbereidingen op bovengenoemde events en evaluatiebijeenkomst (2 keer per jaar).
· Verzorgen van schoolbezoeken (3 keer per jaar) en voorlichtingsactiviteiten van de Faculteit Governance and Global Affairs, zoals Discover The Hague (Juni 2024).

In totaal zal je gemiddeld 2 uur per week kwijt zijn aan alle voorlichtingsactiviteiten.

Wat bieden wij je?

Je krijgt voor de voorlichtingsactiviteiten voor Bestuurskunde een nul-uren contract, tussen 1 oktober en 30 juni. Daarnaast krijg je de schoolbezoeken en extra activiteiten betaald op declaratiebasis boven op je aanstelling.

Voorlichter Data, Digitalisation and Governance (DDG)

Tevens zijn we ook specifiek op zoek naar een voorlichter(s) die de nieuwe specialisatie Data, Digitalisation and Governance (DDG) kan representeren. Deze specialisatie is sinds dit jaar van start gegaan. Als DDG-voorlichter zal je in ieder geval de presentaties van de meeloopdagen verzorgen en aanwezig zijn als ambassadeur voor DDG bij de Open Dagen en Proefstuderen.

Solliciteren

Email een bondige motivatie + curriculum vitae uiterlijk 24 september naar de studentambassadeur van jouw track (BBO/EBM) van Bestuurskunde. Op dit moment hebben wij nog geen DDG-ambassadeur. Als je interesse hebt in de functie van DDG-voorlichter mail jouw sollicitatie dan naar de studentambassadeur BBO: Jaydey Marinus.

Studentambassadeur Beleid, Bestuur en Organisatie:
· Jaydey Marinus
Studentambassadeur.bbo@fgga.leidenuniv.nl

Studentambassadeur Economie, Bestuur en Management:
· Wesley Koster
Studentambassadeur.ebm@fgga.leidenuniv.nl

De sollicitaties zullen in de week van 25 september plaatsvinden.
​​​​​​​Voor meer informatie en vragen kun je ook contact opnemen met de studentambassadeurs van Bestuurskunde.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.