Universiteit Leiden

nl en

Wijnhaven

Locatie
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Telefoon
070 800 9500 of 071 527 8200

Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag: gesloten.

Een kwartier voor sluitingstijd worden studenten en medewerkers verzocht het pand te verlaten. 

Op maandag t/m vrijdag na 20.30 uur en in het weekend is deze locatie alleen toegankelijk voor:

  • studenten van de Universiteit Leiden
  • medewerkers van de Campus Den Haag
  • EPA-studenten van de TU Delft

Allen moeten in het bezit van een geldige LU-card.

2020

1 januari: Nieuwjaarsdag Gesloten
10 april: Goede Vrijdag Gesloten
12 en 13 april: Pasen Gesloten
26 april: Koningsnacht Gesloten vanaf 21.00 uur
27 april: Koningsdag Gesloten
4 mei: verplichte vrije dag Gesloten
5 mei: Bevrijdingsdag Gesloten
21 mei: Hemelvaartsdag Gesloten
22 mei: verplichte vrije dag Gesloten
6 juli t/m 16 augustus: zomerrooster

Maandag t/m vrijdag:08.00-20.00 uur
Zaterdag: 13.00-17.00 uur
Zondag: gesloten

31 mei en 1 juni: Pinksteren Gesloten
21 t/m 24 december 08.00 - 20.00 uur
25 t/m 31 december: kerstreces Gesloten

De Campus Den Haag bestaat uit vijf gebouwen in het bestuurlijke hart van de stad. De studenten, onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben hier een plek die hen direct verbindt met Haagse thema’s zoals bestuur en veiligheid. Zou u een bijeenkomst op de campus willen organiseren?
 
De Universiteit Leiden stelt haar deuren open voor educatieve, inspirerende en maatschappelijk betrokken evenementen die een directe aansluiting hebben bij het onderwijs en onderzoek op de campus Den Haag. Het Wijnhaven gebouw leent zich met zijn verschillende auditoria, collegezalen en ‘Spanish Steps’ voor allerlei evenementen: van presentaties en workshops tot congressen en seminars.

Zalen

Voor een indruk van de beschikbare zalen en faciliteiten is er een online presentatie beschikbaar

Corona Update
Op dit moment zijn onze gebouwen tot en met 1 juni gesloten voor onderwijs en externe evenementen. We volgen de richtlijnen van het RIVM voor de periode daarna. Ons onderwijs gaat in ieder geval dit collegejaar verder online plaats vinden.
We hopen onze studenten in september weer te mogen begroeten in onze gebouwen.

Zodra gebouwen weer geopend mogen worden voor vergaderingen en bijeenkomsten bent u uiteraard dit collegejaar weer van harte welkom voor uw (externe) evenementen.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van deze locatie gebruik te maken, neem dan contact op met de coördinator Externe Relaties van de Campus Den Haag via email (events@cdh.leidenuniv.nl), of telefoon (070 - 800 9070).

Wijnhaven, gelegen  in het centrum van de binnenstad, is het bruisende hart van de Campus Den Haag. Zo’n 3.500 studenten volgen hier, en in de andere gebouwen van de Campus Den Haag, onderwijs en is er ruimte om te studeren, met elkaar te overleggen en samen te werken. Onderzoekers en docenten van zes van de zeven faculteiten geven hier les of doen onderzoek. Daarnaast is de TU Delft vertegenwoordigd op de vijfde verdieping en is erb een high-tech studio gebouwd voor Massive Open Online Courses (MOOCs).

Classrooms en stilteplekken

Wijnhaven beslaat bijna 14 duizend vierkante meter aan onderwijs- en onderzoekfaciliteiten en biedt onder meer 630 studieplekken, 280 stilte-werkplekken, 140 studieplekken met computer, een bibliotheek, een informatiebalie, een plek voor studieverenigingen en werkruimtes voor zo’n 250 stafleden van de universiteit. Er zijn vijf (kleinere en grote) collegezalen en 21 kleinere classrooms met flexibele wanden. Op de eerste verdieping is het Future Lab van het Centre for Innovation. Direct naast de ingang is een coffee corner en op de eerste verdieping is behalve een koffiebar ook een restaurant gevestigd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.