Universiteit Leiden

nl en

Workshop: Hoe kom je aan geld in 2023? (SHout!)

Datum
dinsdag 31 januari 2023
Tijd
Bezoekadres
Meeting Point/ studentencentrum Plexus
kaiserstraat 25
2311 GN Leiden

Op dinsdag 31 januari organiseert SHout, in samenwerking met de Universiteit Leiden de workshop  ‘Hoe kom je aan je geld in 2023’. Tijdens deze workshop gaan we graag in gesprek over onderwerpen als veranderingen in minimumloon, belasting, DUO, huur, energie. Kortom alles waar je als student mee te maken hebt.

Programma

14.00 – 15.00  Workshop
15.00-   16.00  Inloop voor iedereen die vragen heeft (ook ENG)

SHout Leiden

SHout, financieel informatiepunt voor jongeren, is een initiatief gericht op ondersteuning in financiële vragen van iedereen tot 30 jaar die studeert in Leiden. Heb je vragen over een gemeentelijke belasting of  heb je te maken hebt schulden of valt je inkomen weg. Bij SHout ben je welkom met alle vragen rondom financiën. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.