Universiteit Leiden

nl en

Overige passen en kaarten

Bij sommige opleidingen of faculteiten heb je naast de collegekaart en LU-Card nog een extra pas of kaart nodig om van alle faciliteiten gebruik te kunnen maken, of die gebruikt wordt om je te legitimeren.

Als je een facultaire of opleidingstab ziet op deze pagina, lees daar dan de informatie over welke pas of kaart je nog nodig hebt bij jouw opleiding.

LUMC-pas

Alle studenten en medewerkers in het LUMC zijn verplicht om een LUMC-pas te dragen ter identificatie. Met deze pas kun je ook printen en deuren openen. Bij het informatiepakket dat je in het begin van het jaar ontvangt zit een formulier waarmee je de LUMC-pas aan kunt vragen. 

Toegang tot fietsenstallingen met je LUMC-pas

Het LUMC heeft meerdere fietsenstallingen en als student heb je toegang tot de meeste van deze fietsenstallingen met je LUMC-pas. De fietsenstalling onder Gebouw 1 is niet toegankelijk voor studenten.

LUMC-pas: diefstal of verlies melden

Bent jij je LUMC-pas kwijt of is deze gestolen? Laat je pas dan zo snel mogelijk blokkeren. Neem hiervoor de volgende stappen:

  1. Doe aangifte van het verlies of de diefstal van je LUMC-pas bij de Beveiliging. Je vindt de Beveiliging links in de entreehal. 
  2. De Beveiliging neemt je aangifte op en geeft je een afschrift.
  3. Je LUMC-pas wordt geblokkeerd.
  4. Lever het afschrift van je aangifte in bij het Servicepunt Personeel (locatie J-01-014).
  5. Je krijgt een nieuwe LUMC-pas. Hiervoor moet je € 15,- vervangingskosten betalen.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.