Universiteit Leiden

nl en

Opleidingsprogramma

Bij de keuze van je studie heb je je als het goed is al enigszins verdiept in het studieprogramma. De Universiteit Leiden gebruikt verschillende systemen voor het ontsluiten van alle details rondom je studieprogramma en vakken, en voor de communicatie tussen docenten en studenten.

In de Studiegids staat alle informatie over de vakken van jouw opleiding. Je kunt daar alles lezen over je studieprogramma. Via de online leeromgeving Brightspace kun je communiceren met je docenten en opdrachten inleveren.

Masteropleiding Education and Child Studies

De masteropleiding Education and Child Studies duurt 1 jaar

(60 ects). Instromen is mogelijk per 1 september en per 1 februari. Direct bij aanvang kies je een specialisatie:

Masterproject

Alle specialisaties van de Masteropleiding Education and Child Studies worden afgesloten met het masterproject. In het masterproject worden de kennis, vaardigheden en attitude die studenten zich in de loop van de studie eigen te maken, geïntegreerd.

Het algemene leerdoel van het masterproject is: zelfstandig kunnen opzetten, uitvoeren, analyseren van en rapporteren over een theoretisch (literatuur-) dan wel empirisch onderzoek aan de hand van een voor de Pedagogische Wetenschappen relevante probleemstelling en met gebruikmaking van relevante publicaties.

Meer informatie over het masterproject ››

Masterstage

Iedere masterspecialisatie heeft een stage. Meer informatie lees je op de website van het Stagebureau ››

NVO-examen

Download de brochure over het NVO-examen alleen voor premasterstudenten en zij-instromers ››

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.