Universiteit Leiden

nl en

Oudste coschap (voorheen semi-artsstage)

In het oudste coschap leer je steeds zelfstandiger werken tot je het zelfstandigheidniveau van een beginnend zaalarts hebt bereikt. Tijdens een periode van minimaal 16 weken word je begeleid door een arts van een afdeling in het LUMC of een geaffilieerde instelling.

Voorwaarden

Je kunt pas een plek voor deze stage bevestigen als het coschap Kindergeneeskunde (curriculum 2007) of het coschap Neurologie (curriculum 2012) is doorlopen. 

Procedure

  1. Regel een stageplaats: kies een stageplaats uit het aanbod in Kl-APP en regel een sollicitatiegesprek. 
  2. Meld de stage aan in Kl-APP, zo snel mogelijk na overeenkomst met de afdeling waar je stage gaat lopen. De stageaanvraag wordt gemaild naar de begeleider, die vervolgens akkoord moet geven. Let op: je bent er als student zelf verantwoordelijk voor dat de begeleider akkoord geeft voor de stage. Je kunt de stage verlengen met 5-10 weken, dit kun je dan meetellen in de keuzeruimte. De verlenging kan aangevraagd worden via Kl-APP vanaf 8 weken na aanvang van de stage.
  3. Tijdens de stage: portfolio en beoordelingsgesprekken; je begeleider observeert je optreden, legt dit vast in Epass met behulp van KPB’s en bespreekt je voortgang tijdens periodieke beoordelingsgesprekken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je voortgang en activiteiten in een portfoliodocument. Als uitgangspunt gebruik je het leerplan dat je hebt opgesteld. De nodige templates en formulieren staan op Epass.
  4. Eindbeoordeling en afhandeling: de eindbeoordeling wordt door de beoordelaar ingevuld in Epass. Deze mag vanaf één week voor de einddatum van de stage gegeven worden.

Contactpersoon

Benader voor vragen over het oudste coschap de studentenadministratie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.