Universiteit Leiden

nl en

POPcorner FSW

Zoek je een steuntje in de rug bij het vinden van je weg in je studie en het studentenleven? Twijfel je over je aanpak van de studie of wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Je bent van harte welkom bij de POPcorner!

Wat bieden wij? 

Wil je meer uit je studietijd halen en iets betekenen voor je medestudenten? In al deze gevallen ben je bij de POPcorner aan het goede adres! We vinden het belangrijk dat iedereen een goede start kan maken. De POPcorner helpt je bij het vinden van je weg binnen de faculteit en tijdens je studie. Daarnaast faciliteren we activiteiten waarbinnen je kunt werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studeren aan een universiteit is een uitdaging. Je volgt colleges, je bestudeert de stof, je leert voor tentamens, je maakt opdrachten en dan zijn er nog allerlei praktische zaken die je moet regelen. Daarnaast heb je als student een leven buiten de universiteit dat van alles van je vraagt. Denk aan sociale verplichtingen, een huishouden, een eventuele bijbaan of een lidmaatschap van een vereniging. Misschien ben je de eerste in jouw familie die in Nederland naar de universiteit gaat en is dat nog best een zoektocht. Wellicht heb je persoonlijke omstandigheden die veel van je energie vragen of het studeren zelfs extra gecompliceerd maken. Het kan zijn dat je stress ervaart of dat je je eenzaam voelt. Of dat je juist extra energie over hebt die je wil inzetten in een project voor je medestudenten.

Wat jouw uitgangspositie ook is: je bent van harte welkom bij de POPcorner. We zijn een ontmoetingspunt voor én door studenten waar je contacten kunt leggen, workshops kunt volgen, activiteiten kunt organiseren en waar naar jouw verhaal wordt geluisterd.

Als er vraag of behoefte is aan een nieuw initiatief dat nog niet op onze website te vinden is: geef het aan bij de POPcorner! Omdat projecten snel gestart kunnen worden, kan het actuele aanbod verschillen van het aanbod op de website.

Neem daarom contact op met de POPcorner!

Contact

POPcorner FSW

Inloopspreekuur

Dinsdag
10:00  - 13:00 uur
Donderdag
10:00  - 13:00 uur
Donderdag
14:00  - 16:00 uur
Vrijdag
10:00  - 13:00 uur

Spreekuur POP_OUT Academia

Woensdag
13:00  - 15:00 uur
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Student Plaza
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.