Stagevacatures

Tijdens je studie krijg je een theoretische basis mee. Maar hoe zit het met praktijkervaring opdoen? Door stage te lopen krijg je direct een beeld van een bepaalde functie of bepaalde sector. Bij een aantal opleidingen is het zelfs verplicht om stage te lopen.

Op het tabblad van je faculteit of opleiding vind je sector- en opleidingspecifieke stagevacatures. Bekijk ook de stagevacaturesites en stagevacatures op de LU Career Zone.

Stages in Nederland

Stages in het buitenland

Vacatures Job Portal Career Zone (Doorlopend)

ReliefWeb is the leading humanitarian information source on global crises and disasters. It is a specialized digital service of the UN Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA). On the ReliefWeb website you can find lots of internships all over the world.

Stages bij ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen.

LU Career Zone

In de LU Career Zone vind je ook een gedeelte met stagevacatures.