Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsadministraties

Bij de onderwijsadministratie van je faculteit of opleiding kun je terecht met vragen over roosters, cijfers, studieresultaten, etc. Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor informatie.

Voor vragen die niet specifiek over jouw studie of faculteit gaan kun je contact opnemen met de centrale studentenadministratie, via het Frontoffice Studentenzaken.

Science Studenten Administratie

De Science Studenten Administratie verzorgt de registratie van studie- en onderwijsgegevens en staat telefonisch en aan de balie studenten te woord tijdens openingstijden.

Je kunt bij ons terecht met vragen over

  • Verzoekschriften
  • Uitgifte transcripts
  • Aanvragen diplomering
  • Registratie resultaten externe vakken
  • uSis

Waar vind je ons?

Gorlaeus Collegezalengebouw, Einsteinweg 55, in ruimte B117.

Onze openingstijden

UPDATE 16 maart 2020

Wegens tijdelijke sluiting van de faculteit vanwege het Coronavirus is de SSA tot 31 augustus alleen per mail bereikbaar SSA@Science.leidenuniv.nl 

Voor transcripts kun je mailen naar transcript@science.leidenuniv.nl 

Zet aub je studie en studentnummer in je emailbericht.

Education Office Astronomy

De onderwijsadministratie van de bacheloropleiding Sterrenkunde wordt gevoerd door het Education Office Astronomy. Klik op de functies hieronder voor meer informatie en contactgegevens.

Eindverantwoordelijke voor het Sterrenkunde bacheloronderwijs en het Astronomy masteronderwijs. Contactpersoon voor beleid, visie en strategische zaken. 

Prof.dr. Harold Linnartz
Huygens Laboratorium, kamer 501
od-strw@strw.leidenuniv.nl

Management van het Education Office Astronomy. Contactpersoon voor organisatorische, personele en beleidszaken. Tevens onderwijscoördinator van de Sterrenkunde en Astronomy programma's.

Drs. Arianne Pen-Oosthoek
Oortgebouw, kamer 564
eduster@strw.leidenuniv.nl

Coördinatie van het Sterrenkunde bachelorprogramma en het Astronomy masterprogramma. Contactpersoon voor roosters, inschrijvingen en communicatie met studenten. Tevens Hoofd Education Office Astronomy.

Drs. Arianne Pen-Oosthoek
Oortgebouw, kamer 564
eduster@strw.leidenuniv.nl 

Ondersteuning van studenten met informatie en advies. Contactpersoon bij persoonlijke omstandigheden, studieplanning en studievertraging. Klik hier voor meer informatie.

Wouter Schrier, MSc
Oortgebouw, kamer 567
studyadvisor@strw.leidenuniv.nl

Studentenwerving en externe communicatie. Contactpersoon voor wervingsevenementen, studentenwebsites en onderwijsgerelateerd PR-materiaal.

Razjaan Rashid, BSc
Oortgebouw, kamer 562
pr-education@strw.leidenuniv.nl

Administratieve ondersteuning van het Education Office Astronomy. Contactpersoon voor vakevaluaties, plannen van bijeenkomsten en zaalreserveringen voor onderwijs.

Liesbeth van der Veld, BEd
Oortgebouw, kamer 564
eduassist@strw.leidenuniv.nl

Contactpersoon voor alle bachelor gerelateerde vragen en verplichte matching. Ondersteuning van het Educatief Centrum Sterrenkunde.

Marieke Olthof, MA
Oortgebouw, kamer 564
bachelor@strw.leidenuniv.nl

Contactpersoon voor alle master gerelateerde vragen en internationele samenwerking. Ondersteuning van het Educatief Centrum Sterrenkunde.

Willemijn Groot, MSc
Oortgebouw, kamer 562
master@strw.leidenuniv.nl

Commissies

De opleiding Sterrenkunde kent verschillende onderwijsgerelateerde commissies. Op de pagina UR, facultaire raden & opleidingsgremia vind je informatie over en de samenstelling van de Opleidingscommissie (OC), Examencommissie, Toelatingscommissies en de PR Commissie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.