Universiteit Leiden

nl en

NSE - Nationale Studenten Enquête

Als student kun je de universiteit via de Nationale Studenten Enquête nuttige feedback geven over je studieprogramma. Tegelijkertijd help je toekomstige studenten die momenteel bezig zijn met het kiezen van een studieprogramma.

Neem een ​​kijkje op het tabblad van je faculteit voor informatie over hoe je programma presteerde in de meest recente NSE of kijk op de website van de Nationale Studenten Enquête

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is weer van start. Op zaterdag 2 februari heb je van Studiekeuze123 een persoonlijke uitnodiging in je mailbox ontvangen om via de NSE je mening over je opleiding te geven.

Jouw mening is belangrijk
De meningen van onze studenten zijn voor de faculteit zeer belangrijk om het onderwijs, de faciliteiten en de studie-omgeving continu te kunnen verbeteren. Wie weet er immers beter hoe het is om bij ons te studeren dan jij?

Resultaten NSE
Met de uitkomsten van de NSE gaan de faculteit en je opleiding aan de slag om de opleiding te verbeteren. Bijvoorbeeld hoe je bij ons als student ondersteund wordt op het gebied van arbeidsmarktvoorbereiding. Daar waren jullie in het verleden namelijk niet zo tevreden over. Daarom is inmiddels de Science Career Service ingericht, waar je als student hulp en advies krijgt over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Extra stimulans
Als extra stimulans om de enquête in te vullen verloot de NSE verschillende prijzen. Wat misschien ook leuk is om te weten: de faculteit trakteert op gevulde koeken als het responspercentage de 25% aantikt. Bij een responspercentage van 50% is er taart voor alle studenten! Bovendien is er ook dit jaar weer een competitie tussen de facultaire studieverenigingen. De studievereniging waarvan de achterban de meeste enquêtes invult, ontvangt een bijdrage voor een zelf in te vullen sportactiviteit. In 2018 zijn de biologen met deze prijs een avond gaan bowlen.

E-mails
De NSE loopt tot en met 24 maart. Tijdens de looptijd kun je van Studiekeuze123 vijf mails verwachten. Daarnaast zal ook de universiteit je vragen de enquête in te vullen. Wij mailen je alleen als de mijlpalen zijn bereikt en na afloop van de NSE. De tussenstand van de ‘studieverenigingenwedstrijd’ kun je volgen via de studentenwebsite, Facebook en Instagram.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie