Universiteit Leiden

nl en

Diploma-uitreiking

Bij het behalen van je bachelor- of masterdiploma hoort een feestelijke diploma-uitreiking. Sommige opleidingen hebben ook een speciale diploma-uitreiking voor de propedeuse, of voor andere belangrijke momenten tijdens je studie.

De diploma-uitreiking wordt altijd via je faculteit of opleiding geregeld.

Uitreiking Propedeuse

Propedeusediploma’s worden twee keer per collegejaar vastgelegd (februari en september). Zodra je propedeusediploma gereed is, ontvang je bericht op je u-mail. Daarin vermelden we hoe je een afspraak kunt maken om je diploma af te halen aan de balie van het OIC. Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

Uitreiking Bachelor

Bachelordiploma’s worden op afspraak uitgereikt aan de balie van het Onderwijs Informatie Centrum. Zodra jouw diploma klaar is, ontvang je per e-mail bericht. Daarin vermelden we hoe je een afspraak kunt maken om je diploma af te halen. Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

Uitreiking Master

Masterdiploma's worden individueel uitgereikt. De uitreiking van het diploma vindt plaats in de eerstvolgende maand na de aanvraag. Bijvoorbeeld: je hebt je afstuderen aangevraagd op 10 oktober, de uitreiking vindt dan plaats in november. 

Voor de diploma-uitreiking zijn de data als volgt vastgesteld:    

Actuele afstudeerlijsten
Hieronder staan de lijsten per opleiding voor deze maand. 

De diploma's voor de master Law & Society worden eenmaal per jaar uitgereikt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.