Universiteit Leiden

nl en

Roosters

Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding. Kun je je rooster niet vinden? Neem dan contact op met de onderwijsadministratie.

Roosters van hoorcolleges, werkgroepen en tentamens

Hieronder vind je het overzicht van alle onderwijsroosters van de rechtenfaculteit, met uitzondering van de Advanced LLM opleidingen:

Meer informatie over het inschrijven voor vakken en tentamens vind je hier.

MyTimetable

De nieuwe rooster app MyTimetable is nog niet in gebruik bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Je kunt gebruik maken van de bovengenoemde roosters.

MyTimetable is met ingang van academisch jaar 2020-2021 het nieuwe roosterpublicatiesysteem van de Universiteit Leiden. Op dit moment is MyTimetabele te gebruiken door studenten medewerkers van de faculteiten FdA, FGGA, FGW en FWN.

Later dit jaar zullen ook de faculteiten FdR en FSW MyTimetable gaan inzetten; de roosterinformatie van deze faculteiten is op dit moment nog niet volledig in MyTimetable beschikbaar. Het LUMC blijft gebruik maken van de LUMC rooster app.

Rooster/balkenschema's

De schematische rooster/balkenschema's van de opleidingen vind je hieronder:

Let op: het is de bedoeling de volgende jaren zoveel mogelijk deze opbouw van de opleiding te handhaven, maar de roosterschema’s kunnen in voorkomende gevallen een volgend jaar wijzigen. Ook zullen weken en dagen dan anders vallen, dus je kunt aan de roosterschema’s voor de komende jaren van je studie geen rechten ontlenen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.