Universiteit Leiden

nl en

Studieplekken

Een plek om rustig te studeren (met of zonder pc) vind je in de faculteitsgebouwen, in de bibliotheken en in studentencentrum Plexus.

Studieplek met pc

Op de studieplekken met een pc kun je inloggen met je account. Elke pc bevat een basispakket met software.
Heb je technische problemen op een studieplek, of andere vragen over ICT? Ga naar de helpdesk portal.

Faculteitsgebouwen

In de faculteitsgebouwen vind je studieplekken met een pc. Je kunt in alle faculteitsgebouwen terecht, ongeacht welke studie je volgt.

Bekijk de beschikbare studieplekken:

Bibliotheken

Er zijn ruim 1800 studieplekken in de bibliotheken, met en zonder pc.

Studentencentra

Leiden

Op Plexus vind je zowel studiezalen als computerzalen.

Den Haag

Op Beehive vind je een studiezaal.

Flyeren, aanplakken en promotieactiviteiten

FWN heeft vanuit haar verantwoordelijkheid naar de omgeving en het milieu, duidelijke richtlijnen rondom "Flyeren en aanplakken" opgesteld. Dit om de huidige informatiestroom beheersbaar te houden en papierverspilling tegen te gaan.

Deze richtlijnen zijn bedoeld voor (commerciële) organisaties en/of instituten/afdelingen die binnen of rondom de faculteit willen flyeren, aanplakken of op een andere manier activiteiten willen promoten.

Flyeren

Binnen de faculteit geldt voor flyeren een algemeen verbod. Ook het plaatsen van stands of het verspreiden van flyers of reclamefolders is niet toegestaan, zowel binnen als buiten de gebouwen van FWN.

Aanplakken

  • Het is belangrijk dat het onderwerp op de posters relevant is voor een grote groep medewerkers/studenten, en bij voorkeur een link heeft met de studie of het onderzoek.
  • Reclame-uitingen en politieke en discriminerende uitingen, zijn niet toegestaan.
  • Aanplakken kan en mag alleen op de daarvoor bestemde locaties.

Promotieactiviteiten

Voor vragen over de mogelijkheden, neem contact op met het faculteitsbestuur.

Algemene aanplak-huisregels

  • Eenduidige uitstraling van aanplaklocaties, zowel in aankleding als in voorzieningen.
  • De aanplaklocaties worden eenduidig gekozen door Facilitaire zaken.
  • Posterborden kunnen in overleg met Facilitaire zaken tijdelijk beschikbaar worden gesteld, indien dit vooraf is aangevraagd en er een duidelijke termijn is afgesproken. Hierbij is het van belang dat de aanvrager weet dat het tijdelijk is.
  • Mochten instituten/afdelingen toch behoefte hebben aan meer ruimte voor hun communicatie, dan kunnen zij dit aanvragen en wordt dit binnen Facilitaire zaken besproken.
  • Instituten bepalen zelf de aankleding van hun gangen; hierbij wel rekeninghoudend met de algemene gebouwregels op het gebied van bewegwijzering, veiligheid en kunst & curiosa. Indien dit niet gebeurt of er ontstaat schade, dan wordt dit opgenomen met de instituutsmanager.  
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.